ΕΚΤΑΚΤΟ: Αιφνιδιασμό ετοιμάζει ο Τσίπρας – Ανακοινώνει τον ανασχηματισμό!

742196-facebook_ads.png

03-11-2016 12:20

Ενώ όλα έδειχναν πως ο πολυθρύλητος ανασχηματισμός θα πήγαινε μετά την επίσκεψη Ομπάμα, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δεχτεί εισηγήσεις να τον επισπεύσει.

Βασικό επιχείρημα όσων εισηγούνται την επίσπευση των αλλαγών στην κυβέρνηση, είναι πως πλέον ένας ανασχηματισμός που έχει προαναγγελθεί – και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως δομικός (απ’ την εκπρόσωπο της κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη) – έχει «παγώσει» κάθε πρωτοβουλία των υπουργών κι έχει παραλύσει κάθε κυβερνητική δραστηριότητα. Έτσι, πάντα κατά τις πληροφορίες στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας το… ξανασκέφτεται.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει τις αλλαγές στην κυβέρνηση ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία από αργά χθες (02/11/2016) το βράδυ, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και απομένει ο «αιφνιδιασμός».

Διαρροές θέλουν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος να γίνεται ακόμη και εντός της ημέρας (03/11/2016) ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν να διαψεύδουν και τοποθετούν τον επικείμενο ανασχηματισμό εντός των επόμενων δέκα ημερών το νωρίτερο!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ρευστότητας συνεχίζεται κι η σεναριολογία γύρω από ονόματα, γύρω δηλαδή από το ποιοι φεύγουν απ’ την κυβέρνηση, ποιοι μπαίνουν, ποιοι αλλάζουν θέση.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr