Ο Ν. Παππάς ενημερώνει τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΡ: Οι σκέψεις για να αρθεί το αδιέξοδο

742021-pappa.jpg

02-11-2016 21:31
Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες ενόψει της αυριανής (03/11) συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία που θα αναστέλλει το άρθρου 2α του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο Νίκος Παππάς ενημερώνει την Κοινοβουλευτική Ομάδα καθώς και τα στελέχη της Επιτροπής Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ ώστε αφενός να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση έκανε τελικά «πίσω» στον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, αφετέρου για να εκπέμψει σήμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της επικείμενης διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής την ερχόμενη Δευτέρα.

Στις σκέψεις  του κ. Παππά περιλαμβάνεται και η κατάθεση μιας νομοτεχνικής βελτίωσης, σύμφωνα με την οποία για να υπάρξει νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει έγκριση του ΕΣΡ, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να συμφωνήσει και στον αριθμό των αδειών.

Αν τελικά ο υπουργός Επικρατείας προχωρήσει στην εν λόγω νομοτεχνική βελτίωση, θα πρόκειται για πλήρη απονεύρωση του νόμου του για τις τηλεοπτικές άδειες.
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr