Το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Βασιλείου πριν φύγει από την ζωή: «Με ξέχασαν όλοι ακόμη και….»

vasiliou

02-11-2016 10:27

«Αυτοι που βοήθησα και στήριξα. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που με σκέφτηκαν όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στο νοσοκομείο λίγοι με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν χρειαζόμαστε εγώ και οι οικογένεια μου κάτι. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που ήρθαν να με δουν»

Αυτά έλεγε και μονολογούσε ,σύμφωνα με το youweekly.gr , με παράπονο ο «ταξίαρχος Θεοχαρης» ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Βασίλειου που μπορεί να μην είχε δίπλα του τους συναδέλφους του ηθοποιούς αλλά είχε την αγαπημένη του οικογένεια μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Φύλακας Άγγελος η γυναίκα του που συνεχώς του έλεγε να μην στενοχωριέται και να μην σκέφτεται τίποτα και κανέναν. Ο ίδιος συνεχώς έλεγε » Δεν πειράζει να είναι καλά και αυτοί που με σκέφτηκαν και όσοι με ξέχασαν»

vasssΑυτος ήταν ο Γιώργος Βασίλειου μια μεγάλη καρδιά. Ένας άνθρωπος της προσφοράς ευγενικός και καταδεκτικός με όλους. Εδω θα δείτε έναν από τους λίγους που το επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και στάθηκαν στο πλευρό του απο τους διάσημους τον Απόστολος Γκλέτσο.

Ακολουθεί το φωτογραφικό ρεπορτάζ

vas11

vasss2

Πηγή: youweekly.gr