Ζωή μου: Ο κρυφός έρωτας αποκαλύπτεται

454328-7.jpg

02-11-2016 7:36

Ο Γιάννης πηγαίνει έξαλλος στο πορνείο και φοβερίζει τον μπράβο να μην τον εκβιάσει ξανά στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ζωή μου.

Η Δήμητρα ζητά από τον Κώστα να βρει μια παιδοψυχολόγο για τη Ζωή και εκείνος καλεί στο σπίτι για φαγητό τον Αντώνη με την Πάολα για να συναντήσει η δεύτερη διακριτικά το παιδί. Η Βέτα, γυρνώντας από το βιβλιοπωλείο, βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού μια ανθοδέσμη. Όταν όμως καλεί τον Λίνο για φαγητό, καταλαβαίνει ότι δεν την έστειλε εκείνος. Ο Αλέξανδρος, μετά το τηλέφωνο του Πέτρου, πηγαίνει στο σπίτι και πιάνει τον Χρήστο και τη Ναταλία μαζί.

Ο Ηλίας πηγαίνει τη Νίνα να δει ένα κτίριο για το ίδρυμα, που θέλει να φτιάξει για τα ορφανά, την ώρα που ο Θέμης εκμυστηρεύεται στον Κοπέογλου την αγάπη του για τη γυναίκα του αδερφού του. Ο Αντώνης πληροφορεί τη Μάνια ότι η Αννίτα έχει σκοπό να βάλει συμπαρουσιάστρια δίπλα της στην καινούργια εκπομπή, που της υποσχέθηκε κι εκείνη πιστεύει ότι η μόνη λύση είναι να καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα στην ήδη υπάρχουσα, που θέλουν να κόψουν. Η λύση γι’ αυτό είναι το αφιέρωμα στον Καλλέση…ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr