Κωνσταντίνος Κάππας: «Δεν υπάρχει λόγος να λες μόνο την αλήθεια»

456403-94bdcfaf6e24a10b00446972876c4f8f.jpg

01-11-2016 19:15

Για τη φετινή του συνεργασία με τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μυρτώ Αλικάκη στο θέατρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Κάππας.

«Είναι από αυτές τις υπέροχες συνεργασίες που όταν σου προκύπτουν είναι να αναρωτιέσαι «αν σου χρώσταγε κανείς κάτι» (γέλια)! Είμαι πανευτυχής που συμμετέχω στην παράσταση «Το ψέμα». Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο, το οποίο συνιστώ στους πάντες ανεπιφύλακτα. Και δεν πρόκειται για ένα χαζό εργάκι. Είναι συγκινητικό, έχει ρυθμό και μηνύματα»

Γνωριζόσασταν όλοι μαζί πιο πριν;

«Και δεν αναφέρομαι στη Μυρτώ Αλικάκη που γνωρίζεστε χρόνια. Και με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε χρόνια. Για πρώτη φορά συναντηθήκαμε όταν δουλέψαμε στο «Ανορέξια Ανεβρόζα». Κάναμε πολλή παρέα και στη συνέχεια γνωριστήκαμε και με τον Θοδωρή και η αλήθεια είναι πως όλοι μαζί έχουμε περάσει πολλές ωραίες στιγμές. Γι΄ αυτό σου λέω αυτή η συνεργασία φέτος είναι από τα πιο ωραία πράγματα που μου έχουν προκύψει σε αυτήν τη δουλειά»

Εσύ λες την αλήθεια;

«Οχι βέβαια!»

Δεν είναι απαραίτητο συστατικό για μια σωστή σχέση η ειλικρίνεια;

«Δεν υπάρχει λόγος να λες μόνο την αλήθεια. Η απόλυτη ειλικρίνεια, η οποία μπορεί ώρες ώρες και να πληγώσει τον άλλον χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό θέμα, είναι χαζομάρα!», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Tv Έθνος.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr