Μπρούσκο: Τελεσίγραφο του Σήφη στην Άλκηστη

456007-assets_large_t_1661_54497748.jpg

01-11-2016 12:07

Παρά το τελεσίγραφο που δίνει ο Σήφης στην Άλκηστη ότι θα χωρίσουν αν εκείνη ακολουθήσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο, η ίδια στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, αποφασίζει να πάει.

Το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας φεύγει από την προσοχή της νταντάς και πέφτει από τις σκάλες.. και οι δυο τους τρέμουν για την πορεία της υγείας του παιδιού τους, που πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αγνοώντας το ποιος είναι πραγματικά ο Αλκιβιάδης, ο Παύλος του ζητά να βοηθήσει την Χρυσάνθη ως δικηγόρος, στην υπόθεση τοκογλυφίας του Πάτροκλου.

Η Αλεξάνδρα είναι καταρρακωμένη μετά την επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι της.. ενώ την επόμενη μέρα, στην βάφτιση του παιδιού τους, κι ενώ όλοι και όλα είναι έτοιμα, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Νεκτάριο να μην παραβρεθεί στη βάφτιση.

Η Αναστασία είναι έξαλλη με τον Σήφη, επειδή της έχει κρύψει πράγματα αναφορικά με το πτώμα που βρέθηκε στο χώρο του οινοποιείου.. και τώρα καλούν την ίδια να πάει στην αστυνομία για να καταθέσει. Ενώ μετά από μια έξοδο με τον Ανδρέα, η Αναστασία ενδίδει στο φλερτ του. Από την άλλη η Δάφνη γίνεται έξαλλη με τον Μύρο όταν ανακαλύπτει ότι είχε ερωτική σχέση και με τις τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο σπίτι του.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr