Φραγκολιάς: «Ντρέπομαι να δω τις εκπομπές μου»

455895-fra.jpg

31-10-2016 8:20

Ο Κώστας Φραγκολιάς βρίσκεται αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές. 

Μιλώντας στο Mytv αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να βλέπει μετά τις εκπομπές.

Τρία χρόνια Happy Day στον Alpha. Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

«Νομίζω, πιο πολλά είναι αυτά που έχω κερδίσει, από όσα έχω χάσει, που μάλλον είναι ελάχιστα. Έχω κερδίσει καινούργιες συνεργασίες, έχω δείξει ποιος είμαι χωρίς να φαίνομαι μονομερής, έχω μάθει πώς λειτουργεί η τηλεόραση, καλυτερεύουν τα ελληνικά μου και ενημερώνομαι. Επίσης, κάτι που δεν έκανα παλαιότερα ήταν να σκεφτώ τι θα πω πριν μιλήσω»

Και τι έχεις χάσει;

«Έχω χάσει πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο. Η εκπομπή ναι μεν μπορεί να φαίνεται ευχάριστη, αλλά δεν είναι εύκολη. Με άλλα λόγια, περνάμε όλοι μας αρκετό χρόνο με το να ενημερωνόμαστε καινά προσπαθούμε να «πιάσουμε» τον κόσμο. Πάντως, εμένα, που ασχολούμαι με την υποκριτική, έχει περιοριστεί πολύ ο προσωπικός μου χρόνος. Αν, μάλιστα, τύχει κάποιο βράδυ να κοιμηθώ λίγο πιο αργά, την επομένη νιώθω κουρασμένος, θα ήθελα να πάω ένα θέατρο, ένα σινεμά π να πάω σε ένα μπαράκι, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ»

Έχεις δει εξέλιξη στον εαυτό σου μέσα από αυτή τη δουλειά;

«Από τον πρώτο χρόνο που είμαι στο Happy Day, ναι, έχω δει. Αλλά νομίζω ότι ο δεύτερος και ο φετινός χρόνος είναι ίδιοι, θεωρώ βέβαια, για να πω την αλήθεια, ότι δεν μιλάω πολύ στην εκπομπή.

Αυτό είναι κάτι που δεν σου «βγαίνει»;

«Ναι, είναι στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι και λαλίστατος…»

Παρακολουθείς τις εκπομπές μετά τη μετάδοση τους;

« Όχι, ντρέπομαι να τις δω»

Δεν το έχεις κάνει, δηλαδή, με καμία σου δουλειά αυτό;

«Όχι. Στον κινηματογράφο έχω δει μόνο πρεμιέρες, όπου όμως τις μισές σκηνές δεν τις βλέπω. Είμαι με το κεφάλι σκαμμένο. Παρακολουθώντας, όμως, τη δουλειά σου, δεν θα μπορούσες να διορθώσεις κάποια σημεία στα οποία υστερείς; Πιστεύω ότι δεν θα είμαι δίκαιος κριτής, θα μου βρίσκω εκατομμύρια λάθη. Οπότε είναι καλύτερο να μη βλέπω τίποτα. Βέβαια, θα με ρωτήσεις, έτσι εξελίσσεσαι; Προσπαθώ και εμπιστεύομαι ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο και ασπάζομαι την άποψη τους»

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το οικογενειακό σου περιβάλλον την κρίση του οποίου εμπιστεύεσαι;

«Όχι, προτιμώ τους συνεργάτες μου: τον σκηνοθέτη μου, την αρχισυντάκτρια μας, τα παιδιά»ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr