Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα μπορούσα να μείνω στην πόλη των Χανίων μόνιμα»

455696-c37eb18cea4443a8a31ee1760bc5916b.jpg

31-10-2016 4:20

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες ήμερες η νέα σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες».

Οι πρωταγωνιστές διαμένουν στην Κρήτη -συγκεκριμένα, στα Χανιά- από τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Μπισμπίκης, έχουν γίνει ένα με τους ντόπιους και τώρα που θα πρέπει να αναχωρήσουν για την Αθήνα, καθώς το φινάλε των γυρισμάτων θα γραφτεί στις 31 Οκτωβρίου, ήδη έχουν αρχίσει να νιώθουν άβολα.

«Θα μπορούσα να μείνω στην πόλη των Χανίων μόνιμα. Αν και για τις ανάγκες της σειράς ζούσα στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια, λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός των Κρητικών. Το νιώθεις στα χωριά τους, στα πανηγύρια, στα γλέντια με τις λύρες, τη ρακή και τις μαντινάδες. Αν και δεν έχω μεγαλώσει στην Αθήνα, η καταγωγή μου είναι από Λουτράκι και ξέρω τις ομορφιές της φύσης και της επαρχίας, θα μπορούσα να πω ότι με τα τοπία της Κρήτης, όπως η παραλία Φαλάσαρνα, ενθουσιάστηκα» αναφέρει στην «Espresso» ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο αξιόλογος ηθοποιός κλήθηκε να ενσαρκώσει τον Γιάννη, τον πατέρα του μικρού Παυλή, τον οποίο όλοι θεωρούν ιδιοφυΐα στη μουσική. «Υποδύομαι έναν βέρο Κρητικό, ντόμπρο, ρεαλιστή, που αγαπά τη γυναίκα του, τα παιδιά του και τη δουλειά του. Του αρέσει να παλεύει με τη γη και να φέρνει καρπούς. Θέλει να εξελίξει το φυτώριο που έχει και κάνει όνειρα. Οταν διαγιγνώσκεται η αρρώστια του Παυλή, εκείνος στέκεται στα πόδια του, παραμένει ισορροπημένος και έχει τον έλεγχο» καταλήγει ο καλλιτέχνης.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr