Η Mastercard και τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επιβραβεύουν τις ανέπαφες συναλλαγές

739202-mc-sklavenitis_1200x740-adv.photo1_.jpg

24-10-2016 11:20

20.000 τυχεροί κερδίζουν άμεσα €5 έκπτωση στην αξία των αγορών τους

Η Mastercard και η αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ συνεργάζονται για ακόμα μία φορά και επιβραβεύουν 20.000 τυχερούς κατόχους καρτών ανέπαφων συναλλαγών Mastercard® που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για τις καθημερινές αγορές τους στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Πληρώστε ανέπαφα, κερδίστε άμεσα!

Από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2016 πληρώνοντας ανέπαφα με τη Mastercard κάρτα σας σε οποιοδήποτε από τα 111 καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα, μπορεί να γίνετε ένας από τους 20.000 τυχερούς που μπαίνουν σε διαδικασία αυτοματοποιημένης επιλογής για να κερδίσουν άμεσα €5 έκπτωση στην αξία των αγορών τους. Αν η ανέπαφη συναλλαγή που πραγματοποιηθεί είναι μία από τις τυχερές, τότε 5€ αφαιρούνται από την τρέχουσα απόδειξη. Η προσφορά ισχύει για κάθε ανέπαφη συναλλαγή και για αγορές αξίας άνω των €5.

Η ταχύτητα, η ευκολία και η ασφάλεια στις πληρωμές γίνονται πλέον καθημερινότητα μέσα από τις ανέπαφες συναλλαγές, ενώ με τη Mastercard και τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είστε διπλά κερδισμένοι, επωφελούμενοι από άμεση έκπτωση στις καθημερινές αγορές σας!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή. Πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard, επιβραβεύουμε τους καταναλωτές για την επιλογή τους να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα – εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια – με τη σιγουριά της Mastercard».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mastercard.gr καθώς και τη σελίδα της Mastercard στο Facebook facebook.com/MastercardGreece. ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr