Τηλεοπτικές άδειες: «Όμηρος» των συνεργατών του ο Αλέξης Τσίπρας

740697-2616101.jpg

29-10-2016 7:17

Η αδυναμία χειρισμού της πολιτικής ατζέντας και οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του Μαξίμου, οδηγούν σε αδιέξοδο τη χώρα αλλά και το ίδιο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Πήγαμε για μαλλί και βγαίνουμε κουρεμένοι». Η φράση αυτή ανήκει σε έναν από τους ψύχραιμους κυβερνητικούς παράγοντες -και δεν είναι λίγοι- οι οποίοι παρακολουθούν από απόσταση ασφαλείας τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό με τις ραγδαίες εξελίξεις.

«Ορισμένοι προσπάθησαν από την αρχή να επισημάνουν τους κινδύνους που υπήρχαν με τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις αλλά στο Μαξίμου δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτε» συμπληρώνει ο ίδιος συνομιλητής του Newsbomb.gr, ο οποίος παράλληλα δεν κρύβει τον φόβο του για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Πράγματι, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsbomb.gr αυτά που θα συμβούν από την ερχόμενη Δευτέρα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν έχουν προηγούμενο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η στενή του ηγετική ομάδα πιεζόμενοι αφόρητα από την κοινωνία, τους δανειστές αλλά και το κόμμα τους είναι έτοιμοι να κορυφώσουν την πολιτική ένταση προκειμένου να «εμψυχώσουν» την αποσβολωμένη κομματική τους βάση και να «ντοπάρουν» το κεντρικό τους καθοδηγητικό όργανο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου από το βράδυ της Τετάρτης επικρατεί κατάσταση πανικού ενώ έχει σημάνει γενικός συναγερμός μάχης. Όπως ήδη αποκάλυψε το Newsbomb.gr ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έμαθε την απόφαση που ανατινάζει και κατεδαφίζει το νόμο για τα κανάλια βγήκε εκτός εαυτού. Τον είχαν διαβεβαιώσει, βλέπετε, οι αυλοκόλακες της Ηρώδου του Αττικού ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαινε μια απόφαση μεσοβέζικη που θα επιδεχόταν διαφόρων ερμηνειών. Και εκεί επάνω είχε χτιστεί το αφήγημα της επόμενης ημέρας.



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr