Μπρούσκο: Ο Μηνάς αποκαλύπτει στον ύπνο του πως…

454726-188.jpg

28-10-2016 11:09

Ο Σήφης, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, παρασύρει τον Αλκιβιάδη έξω απ’ το σπίτι, αφήνοντας μέσα κρυμμένη την Άλκηστη.

Η μεγάλη αγάπη του Αχιλλέα, βάζει σε μπελά τη Μελίνα, όταν για ένα καρούμπαλο που ανακαλύπτει στο κεφάλι της την τραβολογάει στα νοσοκομεία. Παρόλα αυτά η Μελίνα ξεκινάει δυναμικά στο οινοποιείο των Ματθαίων. Η Στέλλα, αρνείται να φύγει απ’ την Κρήτη λόγω μποφόρ, ενώ ο Ματθαίος δείχνει ολοφάνερα τον εκνευρισμό του όταν πηγαίνοντας στης Αναστασίας να αποχαιρετήσει το γιο του, συναντά εκεί τον Ανδρέα.

Η Κωνσταντίνα ομολογεί στη Δάφνη ότι εκτός του αστυνόμου της καλαρέσει κι ο Χαρίδημος, ενώ ο Μύρος θέλει ν’ αφήσει τη βίλα του για να μη προκαλεί.. υπολογίζει όμως χωρίς τη Δάφνη. Παράλληλα η Βασιλική φανερώνει του Μηνά πως της αποκάλυψε ο ίδιος παραμιλώντας στον ύπνο του ότι δεν κάνει παιδιά. Ο Παύλος κι η Αναστασία, βλέπουν τον Ανδρέα να βγαίνει έξαλλος απ’ το γραφείο του Αλκιβιάδη κι εκπλήσσονται. Τα νέα που μεταφέρει ο Σήφης στον Αχιλλέα είναι άκρως δυσάρεστα κι οι δυο άντρες αποφασίζουν από κοινού να κρύψουν τα πάντα απ’ τη Μελίνα.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr