Φρίκη: Προσπάθησαν να βιάσουν 11χρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια κηδείας

739526-cemetery.jpg

25-10-2016 11:55

Σε έναν οδηγό μηχανής, ο οποίος έτυχε να περνάει έξω από το νεκροταφείο Τέντινγκτον στο δυτικό Λονδίνο, χρωστάει τη σωτηρία του ένα 11χρονο κορίτσι, που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τρία ανήλικα αγόρια.

Το κορίτσι περπατούσε στο νεκροταφείο με μια συνομήλικη φίλη του, το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10/2016), όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά τρία αγόρια. Η φίλη του κοριτσιού κατάφερε να ξεφύγει και κρύφτηκε σε κοντινή απόσταση, μέσα στο νεκροταφείο. Τα τρία αγόρια άρχισαν να φιλούν την 11χρονη και στη συνέχεια της επιτέθηκαν σεξουαλικά. Ένας διερχόμενος οδηγός, όμως, είδε το συμβάν και φώναξε στα αγόρια να σταματήσουν, τρέποντάς τα σε φυγή.

Την ίδια ώρα, στο νεκροταφείο ήταν σε εξέλιξη κηδεία. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 11χρονης, τα αγόρια φορούσαν κοστούμια, επομένως η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκονταν στο νεκροταφείο για την κηδεία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun». Εντύπωση, επίσης, προκαλεί ότι η ηλικία των αγοριών υπολογίζεται γύρω στα 10 έτη.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους τρεις ανήλικους δράστες.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...