Μυρσίνη Αρνούτη. Αυτή η κατάθεση την κάνει να τρέμει απο φόβο

mina

25-10-2016 12:48

Γιατί άραγε η Μίνα Αρναούτη έχει γυρίσει το παιχνίδι και απο τις προκλήσεις τα ανέκδοτα και τις χυδαίες απαντήσεις απέναντι σε σχόλια που την κρίνουν τώρα προσπαθεί να γίνει συμπαθής; Η συμπεριφορά αυτη δείχνει πανικό; Δείχνει πώς κάτι φοβάται; Δείχνει πώς η ψυχραιμία της έχει εξαφανιστεί; Η σχέση με τον δικηγόρο της είναι σε καλή φάση;

Η Μίνα δεν είναι παιδάκι. Ξέρει καλά πώς όταν έρθει η ώρα της κρίσης οι δικαστές δεν πρόκειται να μείνουν σε σχολιάκια στο διαδίκτυο ή σε κατευθυνόμενα σχόλια κάποιων που όλη μέρα κάθονται και αναλώνουν τον χρόνο τους στο Facebook.

Όταν έρθει η ώρα της κρίσης η Μίνα θα πρέπει να αντικρούσει στα στοιχεία που την κάνουν αναξιόπιστη μάρτυρα μέχρι τώρα. Και δεν είναι άλλα απο τις φωτογραφίες στη Λέσχη, το τι συνεβη όλη αυτή την ώρα απο την αποχώρηση των τριών μέχρι το τροχαίο και το σημαντικότερο; Η κατάθεση της μάρτυρος που άκουσε μέσα στο νοσοκομείο την κουβέντα-συνεννόηση μεταξύ των δικηγόρων.

Αυτή η κατάθεση την έχει κάνει να τρέμει απο τον φόβο. Όχι τόσο για την αποζημίωση και τα ματωμένα χρήματα της ασφαλιστικής… αλλά γιατί ξέρει πώς όλα αυτά μπορεί να προχωρήσουν την υπόθεση παραπέρα. Και όχι μόνο σε αυτη του δυστυχήματος που στοίχισε την ζωή του Παντελίδη.

nassosblog


loading...