Η τηλεκριτικός και το «χώσιμο» στον Γρηγόρη! «Ο «Γκρινιάρης» μπροστά του μοιάζει με γατάκι»

455353-grigoris-arnaoutoglou.jpg

25-10-2016 7:40

«Δεν μπορώ άλλο μετά περιοδικά, έγκωσα. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά τους… Όμως, δεν θέλω, δεν γουστάρω, δεν ξανά έχω αυτήν τη διάθεση! Το πέρασα, το ζήτησα, πλήρωσα… Νομίζω ότι έχω φύγει από το ταμείο και δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα Ούτε μου χρωστάνε ούτε χρωστάω».

Αυτές τις δηλώσεις του παρουσιαστή σχολιάζει μέσα από τη στήλη της η Νάνσυ Νικολαΐδου με τον δικό της τρόπο.

«Τάδε έφη Γρηγόρης Αρναούτογλου! Για ακόμα μία φορά μίλησε μπροστά στις κάμερες και βγήκε… παραπονούμενος. Ο Γρηγόρης ανήκει στην κατηγορία των τηλεστάρ που ενώ ο χώρος τους άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του, προσφέροντας τους τόνους χρυσόσκονης, ποτέ δεν ήταν ευχαριστημένοι. Τόσο που μπροστά του ο «Γκρινιάρης» μοιάζει με…γατάκι.

Αυτήν τη φορά δε, του τι..δίνουν τα περιοδικά. Μέσα από το «Happy Day» παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ξέσπασμα του! Λες και τον έχει πάει κανείς… σούρνοντας να κάνει εξώφυλλο ή του έχει πάρει συνέντευξη με το πιστόλι στον κρόταφο. Τώρα, λοιπόν, που η τηλεοπτική εποχή της παχιάς Κλάρας έχει περάσει, τώρα που κατάφερε με τη βοήθεια και των περιοδικών να επιβληθεί στο παιχνίδι του εγχώριου σταρ σύστεμ, ο Γρηγόρης… δεν έχει ανάγκη τα περιοδικά. Συγγνώμη που θα τον… σοκάρω, αλλά θαρρώ ούτε τα περιοδικά πως έχουν τη δική του ανάγκη. Υπήρξαν πολλά, πολλά χρόνια πριν από αυτόν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και χωρίς αυτόν, είναι βέβαιο.

Όμως, αφού ο έντυπος Τύπος χαλάει τόσο τον Γρηγόρη, τώρα που θεωρεί πως έχει μεγαλοπιαστεί και πως είναι τουλάχιστον ο Τζίμι Φάλον της ελληνικής TV, ας ενημερώσει και το κανάλι του, τον ΑΝΤ1 να μην μπαίνει στον κόπο να μας στέλνει δελτία Τύπου και φωτογραφικό υλικό από τις εκπομπές του. Ας ενημερώσει το κανάλι του πως δεν επιθυμεί (και δικαίωμα του είναι δηλαδή…) να υπάρχει προς τα έντυπα καμία ενημέρωση. Και αν δεν ξανά δεχτούμε κανένα report από το κανάλι του, του υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγράψουμε ούτε το όνομα του. Όμως, ας μεταφέρει κάποιος στον συμπαθή παρουσιαστή πως η αλαζονεία συνήθως προηγείται της πτώσης», γράφει η ίδια στο περιοδικό Tv Έθνος.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr