Καταιγιστικές εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου – Αγωνία ότι θα χάσει το…

mpekatorou

25-10-2016 9:26

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι σύμφωνα με πληροφορίες το πάντα χαμογελαστό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης και ο λόγος δεν είναι άλλος γιατί πλέον συνειδητοποιεί ότι τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά.

Ούτε πέρσι στο «Πρωινό Σου – Κου» τα πήγε ιδιαίτερα καλά αλλά φέτος τα πράγματα έχουν ζορίσει απίστευτα… 9,3% στο σύνολο και 10,5% στο δυναμικό κοινό ήταν ο μέσος όρος της εκπομπής της Κυριακής με τον Μένιο απέναντι στο πολύ μικρότερης δυναμικής Ε να χτυπά 16,1% στο σύνολο και 9,6% στο 15 – 44.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση που έκανε η Μπεκατώρου σε συνέντευξή της την Κυριακή «Νομίζω πως η παλιά «συνταγή», το κλάμα, ο πόνος και η θλίψη δεν πουλάνε πλέον.

Αυτή τη «συνταγή» δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να την υπηρετήσω». Κι όμως στην ουσία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους στην τηλεόραση που είναι στον κόσμο τους και θέματα εκτός τόπου και χρόνου.

ΠΗΓΗ: NASSOBLOG

 

Βέβαια μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη δήλωση Μπεκατώρου… Στον ΑΝΤ1 έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια θεωρία που βέβαια επιβεβαιώνεται από τα νούμερα τηλεθέασης και αναφέρει πως η Μπεκατώρου όταν της ανατίθεται ένα δημοφιλές project (Familiar παλιότερα Master Chef Junior) τα πάει καλά όμως σε προσωποκεντρικά προγράμματα που βασίζονται στον παρουσιαστή (Καρντάσιανς, Πρωινό Σουκου και τώρα Σουκου)  δείχνει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι είναι πολύ πιθανόν να χάσει και το ΥFSF όποτε βγει στον αέρα κάτι που αυτόματα θα σημάνει και την λήξη της συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου.