Υπόθεση Γιακουμάκη: Νέοι μάρτυρες – κλειδιά έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση

739436-giakoumakis.jpg

25-10-2016 7:48

Δύο νεαροί, παλαιοί συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται να κληθούν για κατάθεση ως μάρτυρες για τα όσα βίωνε ο 20χρονος σπουδαστής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Τρίτη ημέρα της δίκης στην υπόθεση Γιακουμάκη σήμερα (25/10) και συνεχίζονται οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, οι δύο νέοι αναμένεται να κληθούν καθώς πιθανότατα γνώριζαν τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν οι «σκληροί της Κρήτης», τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μάλιστα ήταν παρόντες όταν ο συμφοιτητής τους Νίκος Δαβρής (ο οποίος ήρθε από τη Βραζιλία για να καταθέσει στην πρειμέρα της δίκης ) ενημέρωνε τον τότε διευθυντής της Σχολής, για την κόλαση του Βαγγέλη.

Ο ένας εξ αυτών ήταν παρών στη χθεσινή, δεύτερη ημέρα της δίκης για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση με κατηγορουμένους τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής και την τότε υπεύθυνη της εστίας και για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος με κατηγορούμενο τονπρώην βουλευτή Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην εφημερίδα, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, ο ποινικολόγος δημήτρης Μπούκας, επιβεβαίωσε ότι ο Δαβρής αναφέρθηκε στους δύο πρώην σπουδαστές της σχολής.

«Όπως είπε, οι νεαροί ήταν παρόντες στην ενημέρωση που έκανε ο ίδιος στους υπευθύνους της σχολής για όσα περνούσε ο Βαγγέλης από άλλους σπουδαστές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα χθες, ο θείος του 20χρονου Γιώργος Βιδιαδάκης, αναφέρθηκε στα γεγονότα των ημερών, μετά την εξαφάνισή του. Αυτό που προέκυψε από την κατάθεσή τους, ήταν ότι η οικογένεια δεν γνώριζε σχεδόν τίποτα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχολή και για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης.

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση της δημοσιογράφου και σεναριογράφου Έλενα Ακρίτα, η οποία μίλησε για «φρικαλέα πράγματα που έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Δείτε ΕΔΩ τι είπε η Έλενα ΑκρίταΠΗΓΗ : Newsbomb.gr