Έλντα Πανοπούλου: «Οφείλω πολλά στο Μega και με λυπεί σφοδρά ότι…»

454601-1738347.jpg

25-10-2016 5:36

Η Έλντα Πανοπούλου είναι από τις ηθοποιούς που δεν «φοβήθηκαν» την τηλεόραση. Η ίδια μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τη σχέση που έχει με τη μικρή οθόνη αλλά και το Mega, το κανάλι που την ανέδειξε.

«Οφείλω πολλά στο Μega και με λυπεί σφοδρά ότι υπάρχουν άνθρωποι στο κανάλι που εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι. Γιατί όποιος αποφάσισε αυτό που αποφάσισε, δεν θα έπρεπε να το αποφασίσει ερήμην του κόπου των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί. Το κανάλι αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να υπάρξω μέσα από το Ρετιρέ και να γίνω ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Και, βέβαια, μέσα από την πρωινή μας εκπομπή, που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία», λέει στο Full life.

Όσο για το ποιο θα ήταν το κίνητρο της για να ξανακάνει τηλεόραση, λέει: «Τώρα πια οι “συνάδελφοι”. Γιατί, μεγαλώνοντας, δεν αντέχει πολλά το στομάχι μας. Όλοι έχουμε ταλαιπωρηθεί από συναδέλφους. Έχω ταλαιπωρηθεί κι εγώ. Δεν θα ταλαιπωρηθώ άλλο! Όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Οι συνάδελφοι και μόνον… Όσον αφορά στο έργο, εντάξει, δεν θα μου προτείνουν να πάω να παίξω την Ιουλιέτα, οπότε θα πρέπει να προβληματιστώ για το πώς θα φανώ μικρότερη και κομψότερη. Ούτε θα μου προτείνουν να πάω να κάνω κάποιο γυμνό, θα μου προτείνουν κάτι που ξέρουν ότι μπορώ να το υπηρετήσω σωστά», καταλήγει.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr