Ανατροπή: Ποια ήταν τελικά η πρώτη σοβαρή κρίση στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο;

454979-athinaonasi_598071197.jpg

25-10-2016 4:10

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από το αγαπημένο του άλογο, τον Κορνέτο, ενώ η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως έχει πάρει το θέμα προσωπικά και δεν θα αφήσει εύκολα τον πρώην αγαπημένο της να ξανασμίξει με το όμορφο ζώο.

Η δικαστική απόφαση, που απαγορεύει ρητά την πρόσβαση του Ντόντα στον Κορνέτο, παραμένει σε ισχύ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, η χρυσή κληρονόμος έχει το συγκεκριμένο άλογο στην ιδιοκτησία της και θέλει να προκαλέσει πονοκέφαλο και στενοχώρια στον άνθρωπο που την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.

Ωστόσο, την ανατροπή στην υπόθεση κάνει η «Guardian» η οποία αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι η πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο τους δεν ήταν με τις απιστίες του Αλβάρο, αλλά ήταν καθαρά οικονομικοί λόγοι. Συγκεκριμένα, ο Ντόντα πρότεινε στην Αθηνά να εμφανίζεται και ο ίδιος ως συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις, με τη δεύτερη να αρνείται.

Η άρνηση της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...