Μητσοτάκης: Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια (photos)

739309-mitsotakis.jpg

24-10-2016 17:50

Για διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας – αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού – ψέματος, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας νέα βέλη στην κυβέρνηση από την Ελευσίνα.

«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος. Οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στους φορείς της Ελευσίνας, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της πόλης, ενώ συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες, επισημαίνοντας πως «το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές, αναπτυξιακές».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε επίσης στον αρχαιολογικό χώρο από όπου υπογράμμισε ότι «η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου».

Νωρίτερα, το πρωί επισκέφθηκε τη βιομηχανική περιοχή της Ελευσίνας και ενημερώθηκε, για περισσότερο από μία ώρα, σχετικά με την ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με τους κατοίκους που βρέθηκαν, οι οποίοι του μίλησαν για τους προβληματισμούς τους αλλά και για τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr