Έκλεψαν τη μητέρα του Αλέξη Τσίπρα – Επιχείρηση της ΕΥΠ για να μη διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα του

739147-mitera-tsipra.jpg

24-10-2016 8:27

Θύμα κλοπής έπεσε η Αρίστη Τσίπρα ενώ βρισκόταν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η μητέρα του πρωθυπουργού είχε επισκεφθεί το Α’ νεκροταφείο την περασμένη Παρασκευή (21/10) και όταν αποχώρησε από εκεί, συνειδητοποίησε ότι έλειπε από την τσάντα της, το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo”, η Αρίστη Τσίπρα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στο Διόνυσο, έσπευσε να ειδοποιήσει την ασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός και αμέσως σήμανε συναγερμός…

Φοβούμενοι ότι μπορεί να διαρρεύσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του πρωθυπουργού, άνδρες της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άρχισαν να αναζητούν με ηλεκτρονικά μέσα, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, το οποίο και εντόπισαν σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια, δύο ημέρες μετά, το απόγευμα της Κυριακής.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και από την επιχείρηση που ακολούθησε διαπίστωσαν ότι δράστης της κλοπής ήταν ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος είχε συστήσει συμμορία η οποία έκλεβε κινητά έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία.

Το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην κυρία Τσίπρα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και τους τόνισε πως δεν ήταν ανάγκη να μπουν σε τέτοια διαδικασία.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...