ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκλογή του Π. Ρήγα ως γραμματέα – Έμειναν εκτός Γεροβασίλη και Μπαλτάς

739089-2618708.jpg

23-10-2016 22:30

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας, με «μήνυμα» των μελών της ΚΕ προς τον Αλέξη Τσίπρα.  

Εκτός Πολιτικού Συμβουλίου έμειναν η Ολγα Γεροβασίλη και ο Αριστείδης Μπαλτάς καθώς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής προτίμησαν τελικά τις υποψηφιότητες των Φωτεινή Βάκη και Τασίας Χριστοδουλοπούλου, οι οποίες δεν ήταν ανάμεσα στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας εκτός την κ. Γεροβασίλη και τον κ.Μπαλτά.
 
Για τον γραμματέα της Κ.Ε. ψήφισαν 150, έγκυρα βρέθηκαν 149 ψηφοδέλτια. Τον μοναδικό υποψήφιο, Παναγιώτη Ρήγα ψήφισαν 111, ενώ βρέθηκαν 38 «λευκά» και ένα άκυρο. Συνεπώς με ποσοστό 75% γραμματέας της ΚΕ επανεξελέγη ο Παναγιώτης Ρήγας.
 
Μετά τις ψηφοφορίες εξάλλου, η σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας διαμορφώνεται ως εξής:
 
Πολιτικό Συμβούλιο
 
– Βάκη Φωτεινή

– Βούτσης Νίκος

 
– Δούρου Ρένα
 
– Δραγασάκης Γιάννης
 
– Μπαλάφας Γιάννης
 
– Παππάς Νίκος
 
– Σβίγκου Ράνια
 
– Τζανακόπουλος Δημήτρης
 
– Τσακαλώτος Ευκλείδης
 
– Φίλης Νίκος
 
– Χριστοδουλόπουλου Τασία.
 
 Εκτελεστικό Συμβούλιο
 
Αναγνωστοπούλου Σία, Δημητριάδης Δημήτρης, Ηλιόπουλος Νάσος, Θεοδωρακοπούλου Νατάσα, Καλαμαρά ‘Εφη, Καλκανδής Πέτρος, Καραγεώργος Πέτρος, Κνήτου Κατερίνα, Κοτσακάς Αντώνης, Κυπριανίδου Ερμίνα, Λάμπρου Πάνος, Μανταδάκης ‘Αγγελος, Μπουρνούς Γιάννης, Σκορίνης Νίκος, Υδραίος Μιχάλης και Χριστόπουλος Αλέξης.
 
Στην Πολιτική Γραμματεία συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και ο γραμματέας Παναγιώτης Ρήγας.
 
 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr