Έρευνα για φοροδιαφυγή του Δ. Μάρη

9rjyhz1y-jpeg-630x380

23-10-2016 20:12

Έρευνα για φοροδιαφυγή ύψους 35 εκ. ευρώ πραγματοποιείται για τον επιχειρηματία Δ. Μάρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» οι Οικονομικοί Εισαγγελείς, Π. Αθανασίου και Γ. Μπρης, έχουν στα χέρια τους καταγγελία σε βάρος του επιχειρηματία. Ήδη διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του νέου ΣΔΟΕ ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ελέγχων.

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης μαρης

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όλα έγιναν μεσω μια κυπριακής offshore οπου φυγαδεύτηκαν μεγάλα κεφάλαια. Την πορεία της πλοκής όμως, ήρθε να αλλάξει ένας πρώην συνέταιρος του κυρίου, ο οποίος έσπευσε να παραδώσει τα στοιχεία του σκανδάλου στη Διακιοσύνη.

Στην μαύρη λίστα της έρευνας περιλαμβάνεται και ο κ. Γ.Δασκαλάκης, συνέταιρος με τονΔ. Μάρη στην εταιρεία STOIXIMAN.

Για όσους δεν γνωρίζουν

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, διαθέτει έναν όμιλο από 17 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα sites. Πρόκειται κυρίως για αθλητικές και στοιχηματικές ιστοσελίδες (news 247, sport 24, stoiximan, in kazino, poker.gr, ola paok, prasina nea, daily motion, red planet κ.τ.λ.). Αν και με σπουδές στην Αρχιτεκτονική, αποδείχθηκε μετρ στο χτίσιμο στοιχηματικών ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας ως εκκίνηση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας τα χρήματα από την κληρονομιά που του άφησε συγγενής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης μαρης

Ο επιχειρηματίας, επένδυσε τεράστια χρηματικά ποσά στα μέσα ενημέρωσης ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι είχε εμφανίσει έντονο ενδιαφέρον να συμμετάσχει με μερίδιο στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Πηγή: ereportaz.gr