Μαλλιά κουβάρια Πάολα-Σκορδά όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα: «Δεν σε γουστάρω, είσαι μια…»

skordapaola

22-10-2016 20:39

Μαλλιά κουβάρια Πάολα-Σκορδά όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα: «Δεν σε γουστάρω, είσαι μια…»

Σε κακή μέρα πέτυχε η Φαίη Σκορδά την Πάολα και η συνέντευξή τους ήταν μάλλον ένας σύντομος εφιάλτης για την παρουσιάστρια. Ο πραγματικός εφιάλτης, όμως άρχισε μόλις έκλεισαν οι κάμερες και τα φώτα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η παρουσιάστρια άρχισε να ρωτά την Πάολα για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά με εκείνη να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Ξέρετε κάτι επειδή οι ερωτήσεις σας είναι τετριμμένες και οι απαντήσεις μας το ίδιο, εγώ νιώθω όμορφα και θα το δείτε όταν έρθετε εδώ», είπε η Πάολα.

Την ίδια ώρα η Φαίη είχε μείνει άφωνη και προσπαθούσε με το ζόρι να κρύψει την αμηχανία της.

Όταν όμως η κάμερα έκλεισε η Φαίη ξεσπάθωσε. Το κύκλωμα ήταν ακόμα ανοιχτό και η παρουσιάστρια έξαλλη από θυμό ζήτησε από την Πάολα το λόγο.

«Γιατί μου το έκανες αυτό;», ούρλιαζε η Φαίη με την Πάολα να αναφέρει «ξέρεις κάνουμε διαρκώς πρόβες και είμαστε πτώματα. Τα ίδια λέμε σε όλους, δεν έχουμε χρόνο γι΄αυτά».

«Εμείς σας προβάλλουμε όμως. Γιατί με κρέμασες στον αέρα της εκπομπής; Ξαφνικά βαριέστε; Δεν θα ξανά έρθεις στην εκπομπή μου», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας σύμφωνα με το ciao.

Ενώ συμπλήρωσε «τι ήθελες να σε ρωτήσω δηλαδή για να… γουστάρεις; Την άλλη φορά να μου στέλνεις γραπτές τις ερωτήσεις που προτιμάς», φώναζε η Φαίη η οποία βρίσκεται σε πίεση λόγω της τηλεοπτικής απουσίας του Λιάγκα.

 

πηγή: ciao


loading...