Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση αρπαγής του γιου της Ντούβλη από Μεξικανό επιχειρηματία

ntouvli

22-10-2016 14:12

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της αρπαγής του μόλις δύο ετών γιου της Mαριάννας Ντούβλη, όπως ισχυρίζεται η ίδια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Θέμα, ο Μεξικανός πρώην σύντροφός της με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, άρπαξε τον μικρό και η ίδια έχει να τον δει από τον περασμένο Δεκέμβρη με τον οποίο μάλιστα επικοινώνησε μέσω Skype.

H Μαριάννα Ντούβλη ισχυρίζεται μαζί με τον πρώην σύντροφό της είχαν υπογράψει τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που προέβλεπε ότι ο επιχειρηματίας είχε την υποχρέωση να καταβάλλει 5.000 ευρώ κάθε μήνα στην μητέρα για τα έξοδα της ίδιας και του νεογέννητου παιδιού τους.

Λίγο καιρό μετά όμως, ο ίδιος πρότεινε σε εκείνη να «εξαγοράσει» την κηδεμονία του παιδιού, κάτι που εκείνη δεν δέχτηκε. Η ίδια δήλωσε: «Έχω να δω το παιδί μου μέσω skype από τον περασμένο Δεκέμβρη». Μέσω μίας κοινής φίλης τους από το Μεξικό μάλιστα έμαθε πως ο Μεξικανός επιχειρηματίας βάφτισε τον μικρό σε καθολική εκκλησία και παρέθεσε δεξίωση, χωρίς καν να μπει στη διαδικασία να την ενημερώσει.

Πηγή: gossip-tv.gr


loading...