Οι μεγάλες αγωνίες της Ελένης Μενεγάκη. Τα 47 χρόνια, το επόμενο δικαστήριο και τα νούμερα που βουλιάζουν

menegaki

21-10-2016 15:38

Την ερχόμενη εβδομάδα η κ. Ελένη Μενεγάκη κλείνει τα σαράντα επτά (47) της χρόνια, αλλά όπως συνηγορούν όλοι όσοι την ξέρουν πολύ καλά, αυτή δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να τα γιορτάσει. Εμφανώς αδύνατη, αφού όπως έχει πει η ίδια δεν τρώει καλά λόγω των όσων συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, προσπαθεί να μαντέψει τι θα συμβεί τις ερχόμενες ημέρες.

Παρόλο που δεν προτίθεται να κάνει καμία κίνηση, προτού ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο στον Alpha ως σωστή επαγγελματίας, θεωρεί ότι αυτή η σεζόν θα είναι κομβική για την καριέρα της.

Προς το παρόν ασχολείται όσο αυτό είναι εφικτό με την ανάκαμψη των τηλεθεάσεων που δεν λένε να πάρουν με τίποτε την ανιούσα. Κάποιοι λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή και η ίδια νοιώθει ανήσυχη με τα όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό χώρο, γεγονός που δεν την αφήνει να έχει το μυαλό της προσηλωμένο στην εκπομπή και μόνο σε αυτή.

Η ωραία Ελένη και αυτή την εβδομάδα που διανύουμε κινείται σε ποσοστά 14-15% στα νούμερα, ίσως επειδή το κοφτερό μυαλουδάκι της έχει πολλά να σκεφτεί.

Ανάμεσα στα πολλά είναι και η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της κ. Γιάννη Λάτσιο, η οποία αναμένεται να κλείσει τους ερχόμενους μήνες.

Μέχρι στιγμής ο κ. Λάτσιος έχει βγει νικητής στις πρώτες δίκες διεκδικώντας αυτά που θεωρεί ότι του αναλογούν από τον γάμο του με την κ. Μενεγάκη, που τελείωσε το 2010.

Η τελευταία με την στάση που κράτησε θεωρεί ότι δεν του χρωστάει τίποτε, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις στον πρώην σύζυγό της ότι θα τα βρουν.

Τελικά δεν τα βρήκαν ποτέ και ο κ. Λάτσιος προχώρησε δικαστικά τις διεκδικήσεις του, σε ένα ακόμη κεφάλαιο του σήριαλ “το διαζύγιο της δεκαετίας”.

mononews.gr