Η τελευταία επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Μύκονο, τον έκανε να δακρύσει!

pavlopoulos

21-10-2016 9:38

Η τελευταία επιθυμία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Μύκονο, τον έκανε να δακρύσει

Αναχώρησε σήμερα το απόγευμα από το νησί της Μυκόνου, αφού πρώτα έγινε επίτιμος δημότης της Μυκόνου ο Προκόπης Παυλόπουλος, μαζί με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.Ιερώνυμο.
Λίγο πριν αναχωρήσει για την Πρωτεύουσα με πτήση τσάρτερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια τελευταία επιθυμία που ξάφνιασε τους πάντες, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν συμπεριλαμβανόταν στο Πρωτόκολλο της επίσκεψης του. Ως γνωστόν, ο κ. Παυλόπουλος υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή, όταν εκείνος ήταν στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.
Η αγάπη του κ. Παυλόπουλου με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν γνωστή, όπως επίσης και του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μύκονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να επισκεφτεί το άγαλμα που υπάρχει στον περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου, αποτίοντας φόρο τιμής στο άγαλμα που κοσμεί την Μύκονο. 
Για ένα λεπτό ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αρκετά συγκινημένος και προσηλωμένος στάθηκε με ευγνωμοσύνη απέναντι από το μνημείο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αξίζει να σημειωθεί οτι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και η πολιτευτής Κυκλάδων κ. Μονογυιού Αικατερίνη.
ΠΗΓΗ: CYCLADES24.GR