ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: «Εγώ οδήγησα τους ληστές στο δωμάτιο της Kardashian»

kardasian

20-10-2016 9:46

Δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει!…

Είναι γνωστό πως πριν από λίγο διάστημα η  Kim Kardashian βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν εισέβαλαν ένοπλοι ληστές στο δωμάτιό της στο Παρίσι και της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα.

Πριν λίγες ώρες, security του ξενοδοχείου που διέμενε η τηλεπερσόνα, μίλησε ανοιχτά για όσα βίωσε. Με το μικρό μόνο όνομα, Abdulrahman για λόγους ασφαλείας, ο υπάλληλος ανέφερε πως το ξενοδοχείο δεν ενδιαφέρθηκε για την ασφάλεια και τις λεπτομέρειες της βραδιάς

«Ήμουν πίσω από το γραφείο μου. Η πόρτα ήταν κλειστή, όμως είναι γυάλινη και μου είπαν να ανοίξω. Είδα ρούχα αστυνομικών, καπέλα και μπουφάν με σήματα. Τους είπα να περάσουν καθώς ήταν ανοιχτά, όμως επέμειναν να πάω να τους ανοίξω. Όταν άνοιξα με έπιασαν και με έδεσαν με χειροπέδες», περιγράφει ο 37χρονος στη «MailOnline».

Ενώ τόνισε πως προσποιήθηκε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Kim Kardashian, με τους επιτήδειους να μην πείθονται και να τον σέρνουν στο δωμάτιό. Οι ληστές ήταν ιδιαίτερα άγριοι και με απειλούσαν: «Μην με ξανακοιτάξεις ή θα σε σκοτώσω. Αν δείτε τη μεγάλη πόρτα του κτιρίου δεν ήταν κλειδωμένη, ήταν ανοιχτή. Μιλήσαμε και δεν ενδιαφέρθηκε. Ο κωδικός της πόρτας δεν έχει αλλάξει ποτέ και το γνωρίζουν όλοι», περιγράφει χαρακτηριστικά ο Abdulrahman. Τα μέλη της συμμορίας τον ρωτούσαν επίμονα πού βρίσκεται η «γυναίκα του ράπερ». Αν και προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», δεν τα κατάφερε. «Μην λες ψέματα! Αλλιώς θα σε σκοτώσουμε”, μου είπαν», λέει ο Abdulrahman. Και προσθέτει: «Όταν τελικά παραδέχτηκα ότι μένει στο ξενοδοχείο, είπα σε έναν από αυτούς, να μην την αγγίξουν. Να μην της κάνουν κακό.

Τότε μου απάντησε: ”Ήρθαμε εδώ μόνο για τα χρήματα!”». Αφού εισέβαλαν λοιπόν στο δωμάτιο μπήκαν όλοι μαζί. Η περιγραφή του security για την αντίδραση της Kim συγκλονίζει «Εκείνη άκουσε θόρυβο και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι. Μπήκαμε μέσα, την τράβηξαν από το κρεβάτι και μας έδεσαν και τους δύο στο πάτωμα ενώ η Kim φώναζε να μην της κάνουν κακό γιατί έχει παιδιά. Εκείνοι μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει κανένας μας και ότι αν είμαστε ήσυχοι δε θα μας πειράξουν. Όπως χαρακτηριστικά είπαν, είχαν έρθει για τα λεφτά».