Γνωστή παρουσιάστρια: Η Μενεγάκη μου έδωσε 2.000.000 για να αγοράσω σπίτι!

menegakiolo_781512367

19-10-2016 18:51

Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη πλήρωνε για όλα και αγόραζε τα πάντα με το δικό της πορτοφόλι.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως της είχε δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να αγοράσει το σπίτι της. «Είναι δοτική μέχρι απιστεύτου…..έχει κάνει δώρο 2.000.000 δραχμές για να αγοράσω το πρώτο μου σπίτι….

kou

Με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της δικαστικής διαμάχης της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο οι αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές είναι πολλές. Για πρώτη φορά βγήκε στο φως της δημοσιότητας το διαφορετικό πρόσωπο της παρουσιάστριας, αυτό της ανοιχτοχέρας. Σε κατάθεσή της η Ζήνα Κουτσελίνη, όπως αναφέρει το ciao, δήλωσε πως η Μενεγάκη πλήρωνε για όλα και αγόραζε τα πάντα με το δικό της πορτοφόλι.

Μάλιστα η Ζήνα αποκάλυψε πως της είχε δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να αγοράσει το σπίτι της. «Είναι δοτική μέχρι απιστεύτου. Άλλωστε αυτά τα έχω δηλώσει και δημόσια σε συνέντευξή μου για την Ελένη Μενεγάκη δηλαδή ότι μου έχει κάνει δώρο 2.000.000 δραχμές για να αγοράσω το πρώτο μου σπίτι. Επίσης γνωρίζω ότι αυτό το έχει κάνει και με άλλους συνεργάτες που είχαν ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.