Νέα στοιχεία! Άγνωστος άνδρας κυνηγούσε τη 13χρονη από την Πετρούπολη

zoi-mpourata

19-10-2016 9:59

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση της Ζωής Μπουρατά, που είχε αίσιο τέλος, αφού το 13χρονο κορίτσι εντοπίστηκε στο μετρό της Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Freddo, η μικρή έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν μιλάει, αφού είναι ακόμα πολύ φοβισμένη. Η ανήλικη κοπέλα φέρεται να φοβόταν πάρα πολύ, καθώς  το καλοκαίρι είχε εμφανιστεί ένας γυμνός άνδρας που την κυνηγούσε και η ίδια είχε σοκαριστεί.

Υστερα από δύο μήνες, την ημέρα της εξαφάνισής της, φέρεται να ξαναεμφανίστηκε ο γυμνός άνδρας και στη θέα του το μικρό κορίτσι τρομοκρατήθηκε.  Αυτός ήταν ο λόγος που η ανήλικη πανικοβλήθηκε, υπέστη ισχυρό σοκ και έψαχνε δρομολόγια πλοίων προκειμένου να απομακρυνθεί, με σκοπό να μην τη βρει ο άνδρας που την καταδίωκε.

Η 13χρονη είχε αναφέρει το περιστατικό στους γονείς της, όμως ποτέ οι ίδιοι δεν έγιναν μάρτυρες της σκηνής που τους περιέγραφε.

Το βράδυ της Κυριακής που εξαφανίστηκε και τις ώρες που αγνοούνταν, μάρτυρες την είδαν να μοιάζει χαμένη, να έχει μπει στο μετρό του Αγίου Αντωνίου και να κάνει μία συγκεκριμένη διαδρομή, φανερά αναστατωμένη. Μάλιστα, το κορίτσι είχε πάρει και μία δεύτερη φόρμα μαζί του, αλλά δεν είχε χρήματα επάνω της.

Να θυμίσουμε πως η 13χρονη είχε βγει μέχρι το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς προκειμένου να αγοράσει ένα κρουασάν, όπως είχε πει στη μητέρα της, ενώ λίγη ώρα μετά της είχε τηλεφωνήσει λέγοντας πως βρήκε μία φίλη της και θα αργούσε.

Οταν οι γονείς της είδαν πως οι ώρες περνούσαν και δεν γυρνούσε, κινητοποιήθηκαν, ενώ για την εξαφάνισή της σήμανε amber alert.

Πηγή: Εφημερίδα FREDDO


loading...