Ανατροπή στην υπόθεση του μικρού Μπεν: «Πιστεύω ότι θα τον βρούμε ζωντανό»

737847-bennew3.jpg

19-10-2016 7:52

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της βρετανικής αστυνομίας, για τα αποτελέσματα των ερευνών της στο νησί της Κω αλλά και την αποκάλυψη ότι βρήκε ένα αντικείμενο που ανήκε στον μικρό Μπεν, τα πάντα ανατρέπονται…

Η Λιάνα Νίνταμ δεν το βάζει κάτω. Δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει για τον αδερφό της ακόμα και μετά τις ανακοινώσεις των βρετανών αστυνομικών στην Κω.

Δείτε ΕΔΩ τι ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία

Συγκρατώντας με κόπο τα δάκρυά της, η Λιάνα Νίνταμ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι ο Μπεν μπορεί να είναι κάπου εκεί έξω.

«Χωρίς οριστικές αποδείξεις ή χωρίς κάποια μορφή λειψάνων, θα έχω για πάντα την ελπίδα ότι είναι κάπου εκεί έξω», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning Britain».

Την Κυριακή (16/10), οι αστυνομικοί ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, ένα αυτοκινητάκι και ισχυρίστηκαν ότι ανήκε στον Μπεν και ότι έπαιζε με αυτό την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, αντίγραφο από το αυτοκινητάκι που βρήκαν οι αστυνομικοί

«Ναι, βρήκαν ένα αυτοκινητάκι αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν του Μπεν. Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων που διήρκεσαν οι έρευνες, βρήκαν διάφορα παιχνίδια. Θα μπροούσε να είναι του Μπεν, θα μπορούσε επίσης να μην είναι του Μπεν. Μοιάζει αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι», συμπλήρωσε.

«Όπου υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ακόμα προσπάθεια και είμαι έτοιμη να παλέψω με νύχια και με δόντια μέχρι να φτάσω στη λύση αυτή της υπόθεσης. Ακόμα ελπίζουμε ότι είναι κάπου εκεί έξω», τόνισε η Λιάνα Νίνταμ.

Εξέφρασε δε και την απογοήτευσή της από το γεγονός ότι οι έρευνες δεν βρήκαν κάτι πιο χειροπιαστό: «Είμαι και κάπως οργισμένη που δεν βρήκαν τίποτα, γιατί μας είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο και πιστεύαμε ότι το χειρότερο ήταν να τον βρίσκαμε και να τον παίρναμε πίσω μαζί μας ώστε να θρηνήσουμε. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να δεχθούμε τι συνέβη και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της αδερφής του μικρού Μπεν στα βίντεο που ακολουθούν:ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr