Φώτης Σεργουλόπουλος: «Στη ζωή και στο σπίτι μου υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει κεντρικό ρόλο και μεγαλύτερο από το δικό μου»

fotis

18-10-2016 15:57

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. Καταπιάνεται με πολλά πράγματα, αλλά είναι τελειομανής σε όλα. Ωραία όλα αυτά, αλλά με τον ελεύθερο χρόνο του τι γίνεται; «Δεν υπάρχει στιγμή που να αισθάνομαι πως υπάρχει κενός χρόνος. Σαφώς και ήθελα να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αλλά νιώθω τόσο δημιουργικά με όσα κάνω, που δεν με πειράζει».

Μέσα στο γεμάτο του πρόγραμμα, προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα και η ανατροφή του γιου του. Ο Γιώργος θα γίνει 3 ετών στις 14 Νοεμβρίου. «Ουσιαστικά, κατάλαβα πως βλέπεις την αλλαγή του χρόνου μόνο σε κάτι που αλλάζει δίπλα σου. Πριν γεννηθεί ο Γιώργος, είτε περνούσε ένας χρόνος είτε δέκα, δεν άλλαζε τίποτα. Μόνο ο θάνατος και η γέννηση σε κάνουν να καταλάβεις ότι πέρασε ο χρόνος». Πριν από δύο χρόνια, όταν είχε μιλήσει στο People, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά».

Σήμερα, κάνει το δικό του απολογισμό. «Πλέον είμαι πιο οργανωτικός. Μέσα στη ζωή μου και στο σπίτι μου υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει κεντρικό ρόλο και μεγαλύτερο από το δικό μου, ο Γιώργος. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως, αν κάναμε διανομή ρόλων σε μια οικογένεια, ο ρόλος του γιου είναι μεγαλύτερος από του πατέρα. Με τον Γιώργο αναπτύσσουμε μια πολύ καλή και τίμια σχέση. Μια σχέση με γερές βάσεις και τον απολαμβάνω σε ό,τι κι αν κάνει. Τον χαίρομαι και τον παρατηρώ. Πολλές φορές βλέπω στο γιο μου τον μπαμπά μου. Ειδικά όπως κάθεται και διαβάζει ένα παιδικό βιβλίο, είναι σαν να βλέπω τον πατέρα μου να διαβάζει ένα βιβλίο. Μου τον θυμίζει πολύ, ακόμα και στο χιούμορ του».

peoplegreece