ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα εμπλοκή – «Στον αέρα» η συνεδρίαση του ΣτΕ για τις άδειες

737629-facebook_ads-1.png

18-10-2016 12:55

Νέα εμπλοκή στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών!

Μετά την απρόσμενη εισαγωγή στη ΜΕΘ νοσοκομείου του μέλους της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ, Αριστόβουλου – Γεώργιου Βώρου έπειτα από καρδιακό επεισόδιο και το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες, ο σύμβουλος Επικρατείας, Δημήτρης Αλεξανδρής είναι σε αναρρωτική άδεια, καθώς έσπασε το πόδι του στην Κρήτη!

Τα δεδομένα αυτά καθιστούν αναμφίβολη τη διεξαγωγή της διάσκεψης, η οποία πιθανότατα να οδηγηθεί σε επ’ αόριστον αναβολή ή ακόμη και σε επανασυζήτηση της υπόθεσης.

Η διάσκεψη έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (18/10/2016) το απόγευμα (17:00) προκειμένου να κριθούν τα συνταγματικά και νομικά θέμα που έχουν τεθεί από τους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών.

Κατά τη σημερινή διάσκεψη, κεκλεισμένων πάντοτε των θυρών, εάν δεν τεθούν νέα νομικά, δικονομικά και πραγματικά ζητήματα, οι 30 δικαστές θα προχωρήσουν στην ψηφοφορία των τριών προδικαστικών θεμάτων, που θα επιτρέψουν στους δικαστές να προχωρήσουν στην ουσία της υπόθεσης και να αποφανθούν επί των συνταγματικών και σύννομων θεμάτων που έχουν τεθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr