ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αδερφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα – «Το αυτοκινητάκι ίσως να…»

737607-qeweqeqw-n15.jpg

18-10-2016 13:58

Κι ενώ η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω έδειχνε να έχει τελειώσει, η αδερφή του ανατρέπει τα πάντα!

Η Λιάνα Νίνταμ μίλησε σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης και δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει για τον μικρό και ότι «ακόμα ελπίζουμε πως είναι κάπου εκεί έξω».

Την Κυριακή (16/10), οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοκινητάκι και ισχυρίστηκαν ότι ανήκε στον Μπεν και ότι έπαιζε με αυτό την ημέρα που εξαφανίστηκε, πριν σκοτωθεί σε δυστύχημα.

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain», η αδερφή του Μπεν απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς και είπε ότι «το αυτοκινητάκι αυτό δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να είναι του Μπεν, αλλά μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι το αυτοκινητάκι του Μπεν – θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε αυτοκινητάκι».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της αδερφής του μικρού Μπεν στα βίντεο που ακολουθούν:

«Χωρίς οριστικές αποδείξεις ή χωρίς κάποια μορφή λειψάνων, θα έχω για πάντα την ελπίδα ότι είναι κάπου εκεί έξω», δήλωσε η Λιάνα Νίνταμ.

Είμαι και κάπως οργισμένη που δεν βρήκαν τίποτα, γιατί μας είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο και πιστεύαμε ότι το χειρότερο ήταν να τον βρίσκαμε και να τον παίρναμε πίσω μαζί μας ώστε να θρηνήσουμε. Υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να δεχθούμε τι συνέβη και να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε με τις ζωές μας.

«Όπου υπάρχει ελπίδα, υπάρχει ακόμα προσπάθεια και είμαι έτοιμη να παλέψω με νύχια και με δόντια μέχρι να φτάσω στη λύση αυτή της υπόθεσης.

Προφανώς η μητέρα μου κατέρρευσε, θυμάται αμυδρά ένα αυτοκινητάκι αλλά πρέπει να τονίσω ότι η γιαγιά μου είναι μόνο 90% σίγουρη ότι αυτό μοιάζει με ένα που είχε ο Μπεν», συμπλήρωσε η αδερφή του Μπεν.