Ισόβια για το άγριο φονικό στη Ρόδο με αφορμή τη… μουσική

737608-rodos.jpg

18-10-2016 12:20

Την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, καταδικάστηκε να περάσει ένας 46χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον γείτονά του μετά από λογομαχία για την ένταση της μουσικής.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Κω, ήταν ομόφωνη ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ισόβια κάθειρξη ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον 46χρονο αλβανικής καταγωγής. Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό του 46χρονου αλλοδαπού ότι δεν είχε πρόθεση ούτε να τραυματίσει αλλά ούτε και να σκοτώσει τον γείτονά του, αλλά βρισκόταν σε άμυνα και τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στις 25 Οκτώβρη του 2015, είχε ξεσπάσει διαμάχη ανάμεσα στον 50χρονο Ροδίτη και στον 46χρονο Αλβανό που έμεναν δίπλα – δίπλα, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κεντρική περιοχή της Ιαλυσού, με αφορμή την ένταση της μουσικής.

Ο 50χρονος Ροδίτης που ζούσε κι εργάζονταν ως βοηθός κρεοπώλη στην Ιαλυσό, δεν άντεξε την ένταση της μουσικής που ακουγόταν από το διπλανό διαμέρισμα και για τον λόγο αυτό, εκνευρισμένος πήγε στο σπίτι του 46χρονου ζητώντας του, σε υψηλούς τόνους, να χαμηλώσει τη μουσική.

Το γεγονός εξαγρίωσε τον δράστη, που εκείνη την ώρα ήταν με τη φιλενάδα του στο διαμέρισμα, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 50χρονο που πέθανε σχεδόν αμέσως.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr