Μπρούσκο: Ματθαίος και Αναστασία σε σύγκρουση ξανά

453414-brousko_anastasia_matthaios1140.jpg

18-10-2016 11:07

Με καυγάδες και νέους έρωτες εξελίσσεται το σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο.

Ο Διαμαντής γνωρίζοντας για το φόνο στο οινοποιείο, καταφέρνει να βάλει τον Σήφη στο χέρι, κλείνοντας μια συμφωνία ανταλλαγής μαζί του. Παράλληλα ο Αλκιβιάδης πιέζει ασφυκτικά την Άλκηστη να συνοδεύσει τον πατέρα του στο Λονδίνο. Ο Αχιλλέας συγκινημένος με την απόφαση της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου να δώσουν στο μωρό τ’ όνομά του, προτείνει να το βαφτίσει.

Η ταυτότητα του μυστηριώδους τοκογλύφου αποκαλύπτεται, ενώ την ίδια στιγμή η εμφάνιση του γοητευτικού Αντρέα στα Χανιά, ξεσηκώνει το ενδιαφέρον της Δάφνης. Ο Χρήστος μαθαίνει τυχαία ότι η Αλίκη είναι έγκυος κι εξοργίζεται νομίζοντας ότι το παιδί είναι του Μύρου. Το μπλε κρασί απ’ την Ισπανία φτάνει σε Κύπρο και Κρήτη, αιφνιδιάζοντας τον Ματθαίο και την Αναστασία, που συγκρούονται ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στην οικογένεια του άλλου.

Μπροστά σ’ ένα νέο κίνδυνο οι εφιάλτες της Μελίνας ξυπνούν και πάλι κι οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί όταν ο Σήφης αποκαλύπτει σε εκείνη και στον Αχιλλέα, με τι αντάλλαξε την σιωπή του Διαμαντή.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr