Σοκ στην Κω: Μαθητές γυμνασίου χτύπησαν άγρια 15χρονο και το βιντεοσκόπησαν

737268-kws.jpg

17-10-2016 12:43

Τον περίμεναν έξω από το σχολείο του και του επιτέθηκαν με μανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα, μαθητής της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κω, ζήτησε από συμμαθητή του μικρού του αδερφού, 14 ετών, ο οποίος φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο, να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Το αίτημα εξόργισε τον 14χρονο, ο οποίος την επόμενη ημέρα προέτρεψε οκτώ συμμαθητές του, να στήσουν καρτέρι στον 15χρονο έξω από το σχολείο του και να του επιτεθούν.

Η ομάδα των οκτώ έστησε καρτέρι στον 15χρονο, τον οποίο μόλις εντόπισε χτύπησε με μανία, σε πρόσωπο και σώμα. Μάλιστα την επίθεση βιντεοσκόπησαν άλλοι μαθητές οι οποίοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

Ο 14χρονος που ήταν και ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου ενώ οι γονείς των παιδιών που ξυλοκόπησαν τον 15χρονο, κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον αποτροπιασμό του για τον ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr