Λαζόπουλος σε Μητσοτάκη: Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ

736896-lazopoulos.jpg

15-10-2016 19:48

Απάντηση στο σχόλιο που είχε κάνει από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μέσω άρθρου του σε ιστοσελίδα, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

«Αναφέρθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, στη Βουλή, στο πρόσωπο μου δείχνοντας την ενόχληση του για την παρουσία μου στην ιδιωτική τηλεόραση, εξαιρώντας με από το σύνολο, στην πραγματικότητα εξέθεσε το σύνολο. Είπε δηλαδή ότι όλοι οι άλλοι τον υπηρετούν κι εγώ ακόμα απροσκύνητος», σημείωσε.

«Παρά τις απειλές κύριε Μητσοτάκη. Αχ! Κύριε Μητσοτάκη στη χώρα αυτή γεννήθηκε ο Αριστοφάνης. Δεν τον μάθατε στο Χάρβαρντ, αλλά είναι στη φύση του Έλληνα η σάτιρα και είναι στη φύση του ανήμπορου πολιτικού να βρίζει όποιον του βάζει αληθινό καθρέφτη μπροστά στα μούτρα του», έγραψε επίσης.

«Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα. Ίσως στο επόμενο ΚΕΕΛΠΝΟ να με εντάξετε και μένα μέσα να ησυχάσετε!!!», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, ο κ. Μητσοτάκης επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Είστε το αγαπημένο παιδί του Αυριανισμού. Είστε πιο παλιό από το παλιό. Μην μας κουνάτε το χέρι» Είχε πει δε, όπως το κανάλι του κ. Κοντομηνά φιλοξενούσε τον κ. Λαζόπουλο τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον «χυδαιότερο και μεγαλύτερο προπαγανδιστή.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr