Κερδίστε 5.000 δολάρια φωνάζοντας «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής»!

736670-alexjones.jpg

14-10-2016 21:03

Πέντε χιλιάδες δολάρια είναι δικά σας εάν φωνάξετε «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής»: ένα παραγωγός ενός ραδιοφωνικού δικτύου στις ΗΠΑ ξεκίνησε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό θέτοντας τη συγκεκριμένη πρόκληση στους ακροατές του.

Ο Άλεξ Τζόουνς, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος διευθύνει το ραδιοφωνικό δίκτυο Infowars που εκπέμπει από τον ιστότοπό του, υπόσχεται να δώσει 1.000 δολάρια σε όποιον θα εμφανιστεί στην τηλεόραση φορώντας για 5 και πλέον δευτερόλεπτα ένα μπλουζάκι με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Μπιλ Κλίντον και τη λέξη «βιασμός».

Ωστόσο μπορεί κανείς επιπλέον να κερδίσει 5.000 δολάρια, εάν, φορώντας το εν λόγω μπλουζάκι ή άλλα μπλουζάκια με συνθήματα ανάλογου περιεχομένου αρχίσει να φωνάζει: «ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής»!

Υποστηρικτής του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο, Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει ήδη προσκαλέσει στο ραδιόφωνό του, ο Τζόουνς είναι οπαδός των θεωριών συνομωσίας και πιστεύει πως τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον τούς έχει «κυριεύσει ο διάβολος».

Φορώντας, δε, φανελάκια όπου μπορούσε να διαβάσει κανείς «Μπιλ Κλίντον βιαστή» διαδηλωτές διέκοψαν την Τρίτη μια ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στη Βόρεια Καρολίνα. Ο Αμερικανός πρόεδρος τούς απάντησε πάντως με σκωπτική διάθεση: ο κ. Τζόουνς «είπε ότι μυρίζει το θειάφι, συμβαίνει πράγματι κάτι;» διερωτήθη ο πρόεδρος, μυρίζοντας το χέρι του και προκαλώντας τις επευφημίες του πλήθους…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr