ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ: Χώρισε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz

zeygari

14-10-2016 12:02

Οι θαυμάστριές του τον απολαμβάνουν κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και πλέον μπορούν να τον βλέπουν και με άλλο μάτι, μιας και ο Γιάννης Σπαλιάρας και η σέξι γυμνάστρια Ζωή Τζανή αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένος και ότι είναι μόνος!

«Κάθε φορά ερωτεύομαι διαφορετικά, διαφορετικά πράγματα σε μια γυναίκα. Οι σχέσεις μου ήταν πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποια στάνταρ» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Ιούλιο, αλλά λίγο αργότερα τον Αύγουστο τα ξαναβρήκαν και είχαν κάνει και κοινές εμφανίσεις, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ο προηγούμενος χωρισμός ήταν απλά μια κρίση στη σχέση τους.

Πάντως την πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε χωρίσει η Ζωή είχε πει για τον Γιάννη σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Freddo: “Χωρίσαμε. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένταση στη σχέση μας. Μια με χώριζε, μια τον χώριζα, είχαμε φθάσει σε ένα τέτοιο σημείο, οπότε το αφήσαμε”, είπε και συμπλήρωσε: “Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί απλώς έχουμε χωρίσει”.

Πριν από μήνες, είχε δηλώσει ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες και όλα δείχνουν ότι τώρα που είναι μόνος, το… κοντέρ του μοντέλου θα αρχίσει να «ξαναμετράει».

star