Η τρομοκρατία επιστρέφει – Συναγερμός για την επανεμφάνιση των «Πυρήνων της Φωτιάς»

736381-tsatani1.jpg

14-10-2016 7:32

«Στο μέλλον δεν θα περιοριστούμε στις υλικές ζημιές» η άμεση απειλή των τρομοκρατών…

Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, το βράδυ της Τετάρτης (12/10) στα Εξάρχεια.

Οι αστυνομικοί περιμένουν νέο χτύπημα καθώς όπως όλα δείχνουν η ηγετική ομάδα της «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που βρίσκεται στη φυλακή, στρατολογεί νέα μέλη από τη «δεξαμενή»των αντιεξουσιαστών ενώ σχεδιάζει και εκτελεί «αποστολές».

Παράλληλα δε, συνεργάζεται με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου καθώς όπως εκτιμά η Αντιτρομοκρατική, το άτομο που κατασκεύασε την βόμβα που τοποθετήθηκε στο σπίτι της κ. Τσατσάνη, προέρχεται από αυτόν ακριβώς το χώρο.

Η απειλή είναι ανοικτή και πλέον στρέφεται κατά ανθρώπινων στόχων, όπως ξεκαθάρισε με την προκήρυξή της η «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

«Επιλέξαμε μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα περιοριστεί εκεί…

Η εκδικητική μανία των δικαστών απέναντι στις οικογένειες των συντρόφων μας είναι μία επιλογή που θα κληθούν να πληρώσουν με ακριβό τίμημα όλοι οι δικαστικοί που συμμετέχουν σε αυτόν τον εκβιασμό και οι οικείοι τους. Έχουμε μνήμη και πάνω από όλα υπομονή, επιμονή και συνέπεια…

Σύντομα θα ακολουθήσει ολόκληρη η προκήρυξη, καθώς και η πρότασή μας για το σχέδιο «Νέμεσις». Θα επανέλθουμε…»

Την ώρα που τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» προσπαθούν να δείξουν ότι παρά τις πολλές συλλήψεις, η οργάνωση παραμένει ενεργή και διατηρεί επιχειρησιακή δυνατότητα να πραγματοποιεί επιθέσεις, αφήνουν παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο δολοφονιών.

Στη λίστα των υποψήφιων στόχων βρίσκονται δικαστικοί και οι οικογένειές τους αλλά και πολιτικοί, επιχειρηματίες, οικονομικοί παράγοντες, αστυνομικοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και δημοσιογράφοι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα υπολείμματα της βόμβας στην προσπάθεια τους να βρουν τυχόν αποτυπώματα και DNA των τρομοκρατών, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και υλικό από κάμερες στην περιοχή, αν και οι αξιωματικοί είναι βέβαιοι ότι ο βομβιστής είχε φροντίσει να καλύψει επιμελώς τα χαρακτηριστικά του…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr