Η οικογένεια Παντελίδη «αδειάζει» τη Μίνα Αρναούτη: «Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο η μάνα της μας είπε…»

e2a628e310dc0183f3bd854d4a579a32

13-10-2016 15:44

Έσπασαν τη σιωπή τους. Μετά την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη, στην οποία ξεκαθάριζε πως εκείνος ήταν ο οδηγός αφήνοντας παράλληλα πολλά υπονοούμενα.

Έτσι η οικογένεια Παντελίδη δεν άργησε και πέρασε στην αντεπίθεση! Συγκεκριμένα η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή απάντησε στις αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη, μέσω της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, διευκρινίζοντας τη θέση τους απέναντι στα σημεία που επισημαίνει η κοπέλα.

Αρχικά ξεκαθάρισαν το θέμα με τον δικηγόρο λέγοντας «Κάνουν κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με το θέμα του πρώτου δικηγόρου του κυρίου Καϊμακάμη και τον αντικατέστησε ο κύριος Λυκούδης. Η οικογένεια λέει ότι η ίδια αποφάσισε την αντικατάσταση του κυρίου Καϊμακάμη, δεν παραιτήθηκε εκείνος.»

Ενώ αποκάλυψαν τι ειπώθηκε όταν είχαν πάει να επισκεφθούν τη Μίνα στο νοσοκομείο.

«Η οικογένεια, ξέρουμε ότι είχε πάει ο αδελφός του Παντελή, ο Τριαντάφυλλος εκεί και είχε μιλήσει με τη μητέρα της και η απάντηση τους είναι πως δεν πήγαν να ρωτήσουν σε ποια μεριά καθόταν γιατί η Μίνα ήταν η μόνη σίγουρη από την αρχή ότι καθόταν πίσω. Άρα δεν είχαν κάποιο λόγο να την επισκεφτούν για να ρωτήσουν που καθόταν.«Στο Ευαγγελισμό, την ημέρα της επίσκεψης του αδελφού του Παντελή εκεί, η μητέρα της Μίνας είχε εκφράσει κάποια παράπονα και για τη Φρόσω, ότι δεν είχε πάει να δει τη Μίνα ενώ το περίμενε κάτι τέτοιο. Και μάλιστα του είχε πει ότι… Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο.

youweekly