Παντρεμένη αεροσυνοδός κατέγραφε τα όργιά της στον άερα – Δείτε πώς την εκδικήθηκε ο άνδρας της

735993-aerosinodos.jpg

12-10-2016 20:09

Να ανοίξει η γη να την καταπιεί εύχεται μια αεροσυνοδός από την Ολλανδία, η οποία έχει να αντιμετωπίσει ισχυρές αναταράξεις και όχι στον αέρα.

Και αυτό γιατί εκεί ψηλά φαίνεται πως φυσούσε πολύ, ο αέρας τής σήκωνε τη φούστα και αυτή δεν μπορούσε να αντισταθεί στις σεξουαλικές ορέξεις της!

Είχε μάλιστα τη συνήθεια να κρατά «καυτό» ημερολόγιο με σκανδαλιστικές λεπτομέρειες των οργίων στα οποία έπαιρνε μέρος με συναδέλφους της στην Transavia, ακόμα και με αγνώστους που προσέγγιζε, τόσο κατά τη διάρκεια των πτήσεων, όσο και της παραμονής εκτός… έδρας. Εκεί, για να ξεχάσει πόσο της έλειπε ο άνδρας της, «έπνιγε» τον πόνο της στις αγκαλιές (και όχι μόνο) άλλων!

Μόνο που αν και αυτή βρισκόταν συχνότερα πιο κοντά του (ελέω ύψους) ο Θεός αγαπά τη μοιχαλίδα, αγαπά και τον κερατά!

Κάποια στιγμή, έτσι, το ημερολόγιο έπεσε τυχαία στα χέρια του και το… τακτοποίησε αναλόγως.

Αφού λοιπόν την εγκατέλειψε εξοργισμένος, το έστειλε σε τοπικό ΜΜΕ, το οποίο φυσικά ενδιαφέρεται να το εκδώσει σε μορφή στήλης!

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη μια άγρια νομική μάχη, προκειμένου η άπιστη αεροσυνοδός να κρατήσει κρυφή την πικάντικη προσωπική της ζωή και τα ερωτικά μυστικά της.

Το ημερολόγιο ωστόσο «καίει» πολύ κόσμο, αφού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τη μη δημοσιοποίησή του κατέθεσε όχι μόνο η 46χρονη αεροσυνοδός, αλλά και η αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται και της οποίας το πλήρωμα εκτίθεται ανεπανόρθωτα από το τις ακατάλληλες αποκαλύψεις.

Η Transavia κατέθεσε μάλιστα και μήνυση εναντίον του απατημένου άνδρα, επειδή δημοσίευσε ήδη κάποια τολμηρά e-mail της συζύγου του που εμπλέκουν μέλη του προσωπικού της στο πρωτοφανές σκάνδαλο.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr