Μπρούσκο: Το ταξίδι στη Βαρκελώνη κρύβει μυστικά

452422-img_6709.jpg

12-10-2016 11:37

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν όμορφες στιγμές στη Βαρκελώνη, στο σημερινό επεισόδιο του Μπρούσκο, ενώ παράλληλα ο Αχιλλέας προσπαθεί να κρατήσει κρυφές τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τρομάξει τη Μελίνα.

Ο Σήφης αναγκάζεται να δώσει κάποιες εξηγήσεις στη Γεσθημανή σχετικά με το μενταγιόν «Μπρούσκο», αλλά δεν φαίνεται να την πείθει. Κι ενώ η Δάφνη είναι πολύ ενθουσιασμένη και απασχολημένη με την προετοιμασία του μεγάλου πάρτι που θα δώσει στο σπίτι του Μύρου με τίτλο «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν το πάθος», ο Μηνάς ξεκινάει να πηγαίνει στο γυμναστήριο, σε μια ακόμα προσπάθεια να αυξήσει την τεστοστερόνη του.

Η Αναστασία που έχει καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον αδερφό της και την Άλκηστη, της μιλάει πολύ αυστηρά και της ζητάει να απομακρυνθεί από τον Σήφη. Η Άλκηστις, με απόλυτο τρόπο απαιτεί να μην ανακατεύεται στη ζωή της. Στο μεταξύ ο Ματθαίος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Στέλλα, την οποία μπορεί να θεωρεί «τρελή» με όλες τις φοβίες της, αλλά παράλληλα του γεννά την επιθυμία να την προστατεύσει.

Η Χρυσάνθη γνωρίζει και εκτιμάει όλο και πιο πολύ την Αλεξάνδρα, ενώ κι ο Ματθαίος γνωρίζει για πρώτη φορά το μωρό της και δείχνει να «λυγίζει». Στη Βαρκελώνη, η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει στο μυστικό ραντεβού του με τη Χαρά.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...