Οι Πεταλιοί ανήκουν πλέον στην οικογένεια Δαυίδ

453215-petalioi.jpg

12-10-2016 7:10

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς την οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οικοδόμοι, υδραυλικοί και ελαιοχρωματιστές, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, έχουν ήδη κλειστεί προκειμένου να δουλέψουν αποκλειστικά στο άλλοτε νησί των Πικάσο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, που δεν είναι άλλοι από την κόρη του ισχυρού άνδρα της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ, Νίκολα Δαυίδ, και τον Ισπανό σύζυγό της Κλεμέντε Πινέδο, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν εκεί τον δικό τους επίγειο παράδεισο.

Έχοντας ξοδέψει ήδη μια περιουσία για την αγορά του, σκοπεύουν απ’ ό,τι λέγεται να προβούν σε μια μεγαλεπήβολη επένδυση. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για πολυτελείς κατοικίες που θα φτιαχτούν προκειμένου να πουληθούν σε κραταιούς jet jetters, δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες και celebrities απ’ όλο τον κόσμο.

Θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών με κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά, αμμουδερές ακρογιαλιές και εντυπωσιακές βίλες, οι ιδιόκτητες «ελληνικές Μαλδίβες», όπως αποκαλούνται οι Πεταλιοί, είναι ο αγαπημένος τόπος καλοκαιρινών αποδράσεων μεγαλοεφοπλιστών, billionaires και Χολιγουντιανών σταρ.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr