Μαρία Μπεκατώρου: «Όχι, gossip εκπομπή δεν θα κάνω»

452981-download.jpg

11-10-2016 15:40

Το «Σου-Κου» πλέον είναι μεσημεριανό και έρχεται αντιμέτωπο με τα «Αποκαλυπτικά». Μία εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα Σαββατοκύριακο εδώ και 4 χρόνια και έχει χτίσει μία δυνατή σχέση με τους τηλεθεατές.

Αυτή η αναμέτρηση δεν φοβίζει την Μαρία Μπεκατώρου;

«Οχι, και σου απαντώ με ειλικρίνεια… Μωρέ, δεν είμαι ανταγωνιστικός τύπος και δεν αντιμετωπίζω τα πάντα σαν την… απόλυτη αναμέτρηση. Δεν είμαι χαζή, φυσικά και θέλω να πάμε καλά, αλλά μέχρις εκεί. Κυρίως σε τέτοιες εποχές που μιλάμε είναι χαρά να υπάρχουμε όλοι παρέα. Είναι χαρά να υπάρχουν προγράμματα και να μπορούν οι τηλεθεατές να επιλέξουν ό,τι τους αρέσει καλύτερα. Είναι χαρά να έχουμε όλοι δουλειά!»

Επειδή όλο το καλοκαίρι γράφτηκαν διάφορα σε σχέση με τη θεματολογία που θα έχει φέτος και επειδή έγινε μεγάλος ντόρος για το αν θα κάνει κι εκείνη μία έντονα gossip εκπομπή επειδή θα πάει μεσημέρι. Gossip θα κάνει;

«Αφού μου είναι αδύνατον να υποστηρίξω μία τέτοια εκπομπή. Δεν μου πάει, δεν το ‘χω. Οπότε, όχι, gossip εκπομπή δεν θα κάνω»

Και τι εκπομπή θα είναι το μεσημεριανό «Σου-Κου»;

«Θα είναι μία εκπομπή κανονική, θα έχει λίγο απ’ όλα. Θα έχει ένα μικρό κομμάτι σχολιαστικό όπως έχουν όλα τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο, θα έχει μαγειρική, θα έχει πολλά γυναικεία θέματα, τα οποία αγαπώ, θα έχει συνεντεύξεις, θα έχει παιχνίδια…», λέει η παρουσιάστρια στο Tv Έθνος.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...