Μπρούσκο: Άγρια κόντρα Σήφη – Αναστασίας

452415-1473967.jpg

11-10-2016 11:38

Τα δύο αδέλφια στο σημερινό επεισόδιο του Μπρούσκο οδηγούν τη σχέση τους στα άκρα.

Ο Σήφης έρχεται σε ρήξη με την Αναστασία, όταν της ζητάει να καλύψει εκείνον και την Άλκηστη, ώστε να μην υποπτευθεί ο Αλκιβιάδης την παράνομη σχέση τους. Παρά τις προσπάθειες της Δάφνης και της Κωνσταντίνας να «κουκουλώσουν» τη γκάφα του Μύρου, ότι ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά, η αλήθεια αποκαλύπτεται στη Βασιλική, αφήνοντας όλους έκπληκτους με την αντίδρασή της.

Ο Ματθαίος δέχεται να βγει ραντεβού με τη γνωστή του Νεκτάριου και της Δήμητρας, που ακούει στ’ όνομα Στέλλα και μένει άναυδος απ’ τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρας της. Ο Παύλος, σε συνεννόηση με τη Χρυσάνθη, δίνει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος. Επ’ αφορμή αυτού του γεγονότος, ο Μερετάκης εκθειάζει τον Παύλο στο Διαμαντή κάνοντάς τον έξαλλο.

Απογοητευμένη η Αλίκη απ’ την αρνητική στάση του Χρήστου να τη δεχτεί πίσω, του κρύβει την εγκυμοσύνη της. Κι ενώ η Μελίνα ζει με τους εφιάλτες του παρελθόντος, η Γεσθημανή «σπάει» και ρωτάει ευθέως τον Σήφη αν έχει σχέση με τον φόνο που διαπράχτηκε στο οινοποιείο του. Την ίδια στιγμή στη Βαρκελώνη, η Μελίνα αναγνωρίζει στο δρόμο τη Χαρά, φέρνοντας τον Αχιλλέα σε τρομερά δύσκολη θέσηΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...