Ζωή μου: Ένας εκβιασμός κι ένα διαζύγιο

451474-zoimou_photo_big.jpg

07-10-2016 8:57

Συναρπαστικά ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα προβολής της νέας σειράς Ζωή μου.

Η Νίνα, απηυδισμένη, ζητά από τον Ηλία διαζύγιο. Εκείνος τής λέει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η Στέλλα και η Δήμητρα, κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ανάκρισης, δίνουν το στοιχείο της παραλαβής της ανθοδέσμης.

Ο Κώστας εκφράζει στον Θέμη το θυμό του για το θάνατο του φίλου του. Η αστυνομία διασταυρώνει τη νέα πληροφορία και επιβεβαιώνει το άλλοθι της Δήμητρας για την ώρα του φόνου. Η Νίνα, μετά την δήλωση που έχει κάνει η Δήμητρα στην τηλεόραση, θέλει να πάρει αυτή το εγγόνι της. Ο Ηλίας είναι αντίθετος, αλλά η Νίνα τον εκβιάζει. Του λέει ότι για να τον συγχωρέσει για την απιστία που έκανε, θέλει να φέρει τη μικρή Ζωή στο σπίτι τους και να μεγαλώσει μαζί τους.

Η Δήμητρα ανακοινώνει στη Στέλλα και στον Κώστα την απόφαση που έχει πάρει, ότι δηλαδή θα τιμήσει την τελευταία επιθυμία της Μαρίας και θα φέρει στο σπίτι της τη μικρή Ζωή. Ζητά από τη Στέλλα να την φέρει μαζί της το βράδυ. Η Ζωή πηγαίνει στο σπίτι της Δήμητρας. Όταν η μικρή αναγνωρίζει τον Κώστα και πέφτει στην αγκαλιά του, όλοι θα βρεθούν μπροστά σε ένα μεγάλο σοκ!ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr