Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το Mega και η συνεργασία με τον ΑΝΤ1

452261-5102016-70507-.jpg

05-10-2016 21:50

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά το Mega, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που την θέλουν να συζητά με τον ΑΝΤ1.

 «Πέρυσι, η πρόταση του Μένιου που έγινε “καπάκι” μετά το τέλος της εκπομπής ήταν πολύ καλή, απλά ήταν τέτοια η αναμπουμπούλα εκείνη την περίοδο που δεν ξέραμε αν θα συνεχίσουμε, αν θα σταματήσουμε τελείως, οπότε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση τόσο γρήγορα. Τα λεφτά μας δεν τα πήραμε από το Mega. Δεν υπήρχαν προβλήματα από την αρχή, κάποια στιγμή στην πορεία… Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ απόλυτα αυτή την κατάσταση γιατί ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο αν τελικά και πότε θα καλυφθούν όλες οι εκκρεμότητες. Περιμένω ακόμα να δω τι θα γίνει και ευελπιστώ ότι θα λυθούν οι εκκρεμότητες απέναντι στους εργαζόμενους. Το Mega δεν είναι ένα καναλάκι, είναι 25 χρόνια κανάλι. Και πολύ στεναχωριέμαι που υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη νοοτροπία του “άντε, επιτέλους το Mega θα κλείσει”» είπε στην εκπομπή Tatiana Live.

Για τις φήμες που την θέλουν να συζητά με τον ΑΝΤ1 είπε: «Συζητάω διάφορα πράγματα, αλλά επειδή όλα έχουν καθυστερήσει με όλη αυτή την αναμπουμπούλα, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, έχουμε καθυστερήσει το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε. Συζητάμε γενικά και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει η προοπτική να γίνει κάτι».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr