ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πατούλης συμπεριφέρεται και δρα ως στέλεχος της ΝΔ

734088-syriza.jpg

05-10-2016 20:02

«Με όσα δηλώνει, ο κ. Πατούλης επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας ότι, από κάθε θέση που κατέχει, συμπεριφέρεται και δρα ως στέλεχος της ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση που εξέδωσε προς τον Γιώργο Πατούλη.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «για μια ακόμα φορά ο κ. Πατούλης μπερδεύει τους διάφορους ρόλους του και απαντά, ως πρόεδρος του ΙΣΑ, μέσω του Γραφείου Τύπου της ΚΕΔΕ» και ερωτά σκωπτικά:

«Άραγε, να αναμένουμε αποστολή δηλώσεών του για ζητήματα αυτοδιοίκησης, μέσα από το Γραφείο Τύπου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών;». «Κατά τα άλλα», σχολιάζει , «με όσα δηλώνει, ο κ. Πατούλης επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας ότι, από κάθε θέση που κατέχει,  συμπεριφέρεται και δρα ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».

Για την ουσία της υπόθεσης, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ερωτήματα παραμένουν:

«Με βάση ποια νομοθεσία ο ΙΣΑ έδωσε άδεια λειτουργίας εργαστηρίου σε ορθοπεδικό ιατρείο,  ονομάζοντάς  το “διαγνωστικό”, στο οποίο είχε τοποθετηθεί μηχάνημα για διαγνωστική αρθροσκόπηση βάζοντας ταυτόχρονα  και την ταμπέλα  του εργαστηρίου υπερηχοτογραφίας;

– Αν το εργαστήριο ήταν εργαστήριο που διενεργούσε υπερηχοτομογραφήματα, γιατί ενάμιση χρόνο τώρα, από το συγκεκριμένο εργαστήριο δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα παραπεμπτικό διενέργειας υπερηχοτομογραφήματος στον ΕΟΠΥΥ για αποζημίωση, αλλά τα μόνα παραστατικά που έχουν κατατεθεί αφορούν τη διαγνωστική αρθροσκόπηση;».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr