Ράπτη – Γιώρκας: Μαζί και στον εθελοντισμό

451839-loukas-giwrkas-i-elena-einai-kinoumeni-magos_4.w_hr.jpg

05-10-2016 13:05

Ο Λούκας Γιώρκας στηρίζει με πράξεις τη σύντροφο του, Έλενα Ράπτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως αναφέρει η Secret πριν από λίγες ημέρες πήγε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στο υπαίθριο περίπτερο της συντρόφου του στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, η καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ένα στα πέντε», για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με υπαίθριο περίπτερο.

Η Έλενα Ράπτη και εθελοντές ενημέρωσαν εκθέτες και επισκέπτες της Έκθεσης για την πρόληψη του φαινομένου της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και διένειμαν δωρεάν το υλικό της καμπάνιας: το DVD «Το Μυστικό της Νίκης», μια ιστορία κινουμένων σχεδίων μέσα από την οποία περνούν όλα τα μηνύματα της εκστρατείας με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό τρόπο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία των παιδιών, το παιδικό παραμύθι «Η Κίκο και το χέρι», το έντυπο «Ο κανόνας των εσωρούχων», με οδηγίες για γονείς, και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές -βοήθειας».

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα που ήταν δίπλα στην Έλενα Ράπτη ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής. Χαμογελαστός και ευδιάθετος, μαζί με τη γνωστή πολιτικό μοίρασαν το dvd, ενημέρωσαν τον κόσμο και πέρασαν το μήνυμα τους.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...